dinsdag 26 september 2017

Wereldoorlog I en Brustem

Vandaag nog heel veel uren besteed aan het boek van de werkgroep WOI.
De bedoeling was dat elk lid van de werkgroep 40 bladzijden zou nalezen en zijn opmerkingen naar mij sturen. Ik moest dan de nodige verbeteringen noteren in het PDF-bestand en er een lijst van maken. Kort na de middag verwachtten we nog de opmerkingen van twee leden.

We besloten dan maar eerst te gaan wandelen in Brustem. Een aangenaam, rustig dorp, vind ik.


Daarna wilden we iets gaan drinken op het terras van De Kluizenaar (het was prachtig weer) maar dat café was gesloten (hadden weer even vergeten dat het dinsdag is). Dus maar geopteerd voor het binnenplein van een hoeve, daar schuin tegenover, "Heirbaan 66". Ook gezellig maar wel duurder dan De Kluizenaar.


Eigen foto's
Toen we thuiskwamen was het tijd om te zorgen voor het avondmaal (al begon ik me zorgen te maken omdat we nog steeds niets hadden aangekregen van die twee werkgroepleden).

Na ons eten (heel lekker: na een soep in elkaar geflanst met restjes van sla, selder en bloemkoolbladeren, spruitjes en aardappelen met look gebakken in olijfolie en spek uit de oven) besloten Roger en ik, vermits we nog steeds geen bericht van hen hadden gekregen, maar zelf de delen voorbehouden aan die twee leden na te lezen: morgen wil Elie immers alles terug naar de zetter sturen.

Het resultaat is dat ik doodmoe ben! 😊
En dat ik zo snel mogelijk "inhaalwerk" moet verrichten in het huishouden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten