donderdag 23 november 2017

"Date"

Roger en ik hebben een afspraak. Afijn, "rendez-vous"... nee, "date" zegt men tegenwoordig.

Een hele poos geleden vroeg ik hem - omdat ik ons leven weer veel te druk begon te vinden - of we dit jaar rond mijn verjaardag een paar rustige dagen onder ons konden inlassen. Roger ging akkoord maar de tijd werd ons niet gegund (zie vorige dagen).

Daarom besloten we het weekend na mijn verjaardag vrij te houden om gewoon te genieten van elkaars gezelschap.

Maar... onlangs kregen we een uitnodiging voor de Algemene Vergadering van de KVLS op 25 november (ongeveer één maand later dan gewoonlijk, waarschijnlijk omwille van Edith Oeyen's operatie).

Roger en ik begonnen te twijfelen. Zouden we daar toch naartoe gaan? Uiteindelijk besliste ik dat we het niet zouden doen (en deze middag heb ik weer even getwijfeld maar ik heb daar toch niet aan toegegeven).

Mijn redenering was dat als die "date" was met een derde, we ons er zeker zouden aan houden.

Welnu, deze keer gaat het over een "date" tussen Roger en mij, en er is volgens mij geen enkele reden om die niet na te komen omdat we zogezegd toch bijna constant bij elkaar zijn. Een afspraak is een afspraak, met wie dan ook!

Uiteraard heb ik een licht schuldgevoel tegenover de KVLS... maar ik zal maar proberen dat zo snel mogelijk van mij af te schudden zeker?
Nu is het wel zo dat ik geen bestuurslid meer ben en ze me niet echt nodig hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten