woensdag 22 november 2017

68 jaar al!

Al dachten we er niet echt aan deze ochtend, we werden er aan herinnerd door al de mails die binnenkwamen, de kaartjes die we in de bus vonden en Nany die, na een kaartje en een sms, belde. Helaas voor haar (want ze zei meteen dat ze veel te vertellen had) was dat net voor wij naar het Leuvense moesten vertrekken: ik kon dus maar heel kort aan telefoon hangen.

Elena stond me op te wachten aan de ingang van de speelplaats en verklapte me dat ze een mandala voor mij had getekend. Matthias verscheen iets later en vertelde over zijn cadeau waar hij nog de laatste hand moest aan leggen: een sinterklaasmijter!
Samen haalden we Eva bij onthaalmoeder Lutti.

Na het middagmaal kreeg ik van Elena mijn cadeau, van Matthias de mijter die hij had afgewerkt, wilde Eva ook iets "tekenen" voor mij, en verraste dochterlief mij met een prachtig zelfgemaakt handtasje en gsm-hoesje.



Eigen foto's
Buurmeisje Anna kwam spelen en voorlezen voor Eva en Elena, Matthias en Eva puzzelden samen en alle vier aten ze een koekje en wat fruit. Elena ging naar de zwemles met haar mama, Matthias en Eva keken even tv.





Eigen foto's
Als avondeten aten de kindjes, hun papa, Roger en ik (dochterlief was gaan lesgeven) kip, sla of appelmoes en gebakken aardappelen met een glas uitstekende wijn (voor de volwassenen). Voor mij een heel feestelijk eten: Roger lust geen kip en dus maak ik dat nooit klaar.

Eigen foto
Roger en ik reden terug naar Haspengouw waar ik in de bus een "feestelijk" pakje van Bolcom vond: het tweede seizoen van "Eigen Kweek". Ik weet wie me dat gunt: heel erg bedankt, gulle schenker!

Ik vond thuis ook een mail van Jan Gerits die nog enkele aanpassingen wilde aan de jongste Limburgse monografie. Die heb ik ingevoerd en nu gaan Roger en ik kijken naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van "Eigen Kweek".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten