vrijdag 16 april 2021

Dit moet ik verder onderzoeken!

Weer een heel rustige dag. Telefoongesprek met Nany die de hint(en) nog steeds niet lijkt door te hebben met als gevolg dat ik zelf nog niets mag verklappen over het goede nieuws in de familie.

Deze avond, na het beantwoorden van een paar mails, samen met Roger gekeken naar een aflevering van "Inspector Morse". Die we lang geleden (nog in Antwerpen) al hadden gezien maar we hebben er even veel van genoten.

Maar... daarna viel ik toevallig(?) op dit. Is dat echt waar? Gebruiken die laboratoria echt cellen van geaborteerde foetussen bij het fabriceren van hun vaccins? 

Ik moet zorgen dat ik daar meer over te lezen vind, want als dat waar is, vind ik het afschuwelijk! Hoewel... je zou natuurlijk ook kunnen zeggen: 'zo dienen die kindjes, die het leven niet werd gegund, toch nog tot iets'.😒

4 opmerkingen:

  1. Nieuw kleinkind op komst bij Hendrik en Debby......?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geaborteerde cellen van foetussen worden inderdaad gebruikt in het productieproces van sommige vaccins. Virussen moeten nu eenmaal gekweekt worden in levend materiaal - en om een vaccin te maken heb je het virus nodig. Dus ja, er wordt gebruik gemaakt van geaborteerde foetuscellen als voedingsbodem voor het kweken van het virus. Het is echter geen ingrediënt van het uiteindelijke vaccin.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ik dacht ook wel niet dat het uiteindelijk vaccin die cellen nog zou bevatten maar toch...

      Verwijderen