vrijdag 9 april 2021

Goed nieuws!

Ik laat mijn vingers en polsen rusten: na die laatste lange vertaling werd het me immers duidelijk dat niet alleen het urenlang telefoneren (maar zeker ook dat, toen nog met het toestel in mijn hand) maar ook mijn vele typen heeft gezorgd voor de spierpijnen waar ik vorig jaar zoveel last van had. Ik voel die pijnen immers opnieuw opkomen (gelukkig nog niet in even erge mate als toen)... en ik kan ze missen, heb genoeg aan de gewrichtspijnen.

Ik vind het wel erg, want eigenlijk ben ik constant aan het schrijven (dagboek, mails en berichten beantwoorden,...) maar ik wilde hier toch nog even dit kwijt: gisteren hebben we heel blij nieuws vernomen van een familielid! Ik vertel er vandaag nog niet meer over, want naar het schijnt hebben bepaalde familieleden de hint in het bericht van het betreffende familielid niet begrepen. 

Uiteraard naar Nany gebeld vandaag (die de hint ook niet doorhad): ze had in de voormiddag aan geheugentraining gedaan en vertelde daar heel enthousiast over!

En, ik zou het nog vergeten, we stonden vandaag heel vroeg op voor ons doen. Om 8:30 uur deze ochtend kwamen we aan in het vaccinatiecentrum waar Roger zijn eerste coronaprikje kreeg. 

4 opmerkingen:

  1. wat ben ik blij dat Roger al een vaccin gehad heeft, wanneer ben jij aan de beurt, of heb je nog geen uitnodiging gehad?

    BeantwoordenVerwijderen