vrijdag 23 juli 2021

Verwardheid na coherente praat

Vandaag drie keer Nany aan telefoon gehad. Zeer eigenaardig: telkens begon de conversatie met vrij coherente praat om na een poosje over te slaan in verwardheid. Nog steeds een gevolg van die infectie?

Die drie telefoontjes plus eentje van meer dan een halfuur met straatgenote V. hebben in totaal bijna drie uur in beslag genomen. En tegenwoordig doe ik niets anders meer terwijl ik aan de lijn hang (vroeger hield ik de hoorn in mijn linkerhand terwijl ik met de andere hand allerlei huishoudelijke taakjes uitvoerde maar daar kunnen mijn spieren niet meer tegen). Ik stel me dus opnieuw de vraag: hoeveel tijd houden mensen die elke dag uren aan telefoon doorbrengen over voor zichzelf?

O ja, nog even dit: onze gevleugelde bezoeker loopt nog steeds in de tuin rond!

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat je die telefoontjes moet beschouwen als bezoekjes. Vier mensen bezocht op één dag, dan is drie uur daarvoor uittrekken toch niet overdreven?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, inderdaad en zo beschouw ik het eigenlijk ook. Alleen is er het aspect "niet gepland". Ik bedoel dat je vaak andere zaken had gepland die er daardoor niet van komen. Maar ja, ik ben geen "telefoonfanaat" natuurlijk!

      Verwijderen