vrijdag 10 mei 2013

Hip, hip, hoera voor Nany: ze is 82 geworden!

Vandaag werd mijn moeder (Nany) 82 jaar! Proficiat mama!

Dit jaar was er geen familiereünie gepland (het was echt moeilijk onze mensen bij elkaar te krijgen, eigenlijk omdat er te laat werk van werd gemaakt. Sorry dat ik mezelf nu vrijpleit, maar enkele maanden geleden wilde ik voor die gelegenheid  iets in een restaurant plannen: daar werd niet op gereageerd. Vorige maand vroeg Nany mij of ik hier een barbecue wilde organiseren voor de familie, maar dat ging dus niet door).

Nany kreeg vandaag wel bezoek van een van haar beste vriendinnen, ging deze avond uit eten met broertje en zijn echtgenote. en heel binnenkort brengen wij haar ook een bezoek. Wat ze niet weet (en ze kan dit niet lezen, dus vertel ik het hier toch maar) is dat Hendrik en Anneke ook naar haar zullen komen die dag.

Vandaag werkte Roger eindelijk voort aan ons huis. In feite had ik hem moeten helpen, want waar hij mee bezig is, is in zijn eentje niet te doen. Ik kon hem echter niet bijstaan: de voet die ik vorige dinsdag forceerde in Hasselt kwam gezwollen uit het feest van gisteren.  Ik heb daar immers tijdens het aperitief te lang rechtgestaan op pumps met een hakje (normaal draag ik zulke schoenen niet). Dus liet ik die voet zo veel mogelijk rusten vandaag.

Ik ging wel heel even naar Marie-Claire die dit jaar eindelijk nog eens naar een reis uitkijkt met haar kinderen en schoonzoon. Ik hoop dat ze ervan zal genieten en een beetje zal kunnen uitrusten, want zij is de laatste jaren ook niet van problemen gespaard gebleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten