woensdag 8 mei 2013

Rampen

Ik weet het, ik schreef niet over de treinramp in Wetteren. Nogmaals, ik zou niet willen in de plaats zijn van die mensen, maar ik weiger de sensatietoer op te gaan.
Vandaag las ik er iets over bij Martin Wings. En, echt, als ik er zelf iets had over geschreven, was het ongeveer in die trant geweest.

Interesseert dit jullie (ik vermoed van niet!)? Deze avond begon het weer heel hard te regenen, de dakgoot aan de achterkant van ons huis kon het water niet aan en begon over te lopen. Roger merkte het nadat hij had gezien dat er water binnen sijpelde in het “waskot” naast de keuken, daarna ging kijken hoe het stond in de kamer van Zeger die boven de keuken ligt, daar een enorme plas water vond en daarna ging kijken aan de achtergevel aan wat dat lag.

Terwijl Roger de dakgoot (om 23 uur, vlak nadat we hadden opgehouden met werken en terwijl ik zat te genieten van mijn lectuur) leegmaakte, heb ik de vloer van Zegers kamer schoongemaakt, zijn vroegere knuffels, die hij daar heeft laten liggen, naar beneden gebracht (omdat ze door en door nat waren) zodat ik ze binnenkort in de wasmachine kan steken, en zijn bed van de buitenwand weggetrokken (uit voorzorg).

Het regent niet meer, en op de kamer van Zeger lijkt alles in orde (ik moet alleen nog zijn bed naar de juiste plaats verslepen).

Dat was dus onze heel kleine ramp vandaag! Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten