vrijdag 1 augustus 2014

Nostalgie

Nadat ik het vorige schreef, zette Roger nog muziek op. Onder andere fado: van Manuel del Almeida, “Fado Antigo”.

Die had Roger aan Dirk Lambrechts zaliger, de zogenaamde fadokenner, leren kennen. En we mochten het horen op zijn uitvaart.  Bedroefde emoticon

Daarna zette Roger “Dimitri Van Toren” op die mij persoonlijk ooit serieus heeft ontgoocheld. Dirk zaliger ging geregeld met Dimitri eten (in de toenmalige Knossos in Leuven) maar toen ik daar Dimitri over aansprak, nu al jaren geleden, tijdens een optreden in Beringen (als ik me goed herinner), deed Dimitri, toen vergezeld van zijn vrouw, of hij zich daar niets van herinnerde.

Ik weet hoe het leven is van een zanger op tournee;  ik weet dat hij soms in bed belandt met een groupie, maar dat is nooit gebeurd tussen Dimitri en mij. Hij liet mijn vriend Dirk zaliger en zelfs mij  zijn “liedprojecten” horen nog voor ze echt werden  gezongen.

Dacht hij (hij is heel oud) tijdens onze laatste ontmoeting aan iemand anders die wel met hem zou naar bed gegaan zijn? En aan zijn vrouw die dat niet mag weten?

2 opmerkingen:

  1. Amai wat een achterdocht en tegelijkertijd eigenwaan. Zou het niet gewoon kunnen dat hij zich dat gewoon niet herinnert?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet wie je bent, "Anoniem" en ga bewust niet antwoorden.

    BeantwoordenVerwijderen