maandag 11 januari 2016

Een gewone dag?


Roger stond voor mij op deze ochtend. Toen hij mij kwam wekken, zei hij: 'Raad eens wie er is overleden? David Bowie!'. Wat een raar toeval dat we gisteren ineens zin hadden om die film nog eens te bekijken!

Na een lang telefoontje met Nany (die ook een druk weekend achter de rug had, en een drukke week voor de boeg) reden we naar Sint-Truiden voor onze wekelijkse boodschappen. Omdat ik - door ons drukke leven de laatste tijd - had opgemerkt dat ik nog maar weinig fatsoenlijke bloesjes heb, wilde ik eerst profiteren van de "solden". We gingen één winkel binnen, ik keek rond, vond meteen vier exemplaren die mij aanstonden, paste ze en ze pasten. Het zwarte en witte exemplaar hing ik weer op: ik heb nog een witte en een zwarte bloes. De twee lichtblauwe en de rode namen we mee naar de kassa. Heel snel dus en ik was blij dat ik er van af was!:-)

Daarna deden we onze andere boodschappen (ook sigaren voor Roger bij wijze van verjaardagscadeau: hij wordt binnenkort 72 en zal die dag weer genieten van een sigaar) en thuis zorgde ik voor een wasje en begon ik aan de avondmaaltijd.

Na het eten en na een telefoontje met Hendrik (die Roger hielp met computerproblemen), nog enkele betalingen verricht (en mij ineens herinnerd dat ik vanaf nu ook moet betalen voor Oostland - ik ben immers geen bestuurslid meer van de KVLS). En daarna een paar mails beantwoord.

En weer was de dag voorbij zonder dat ik enige tijd voor mezelf overhield. Vrienden, ik hoor jullie al afkomen: nee, dat shoppen vond ik absoluut niet leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten