donderdag 21 januari 2016

Vertaling, familie en KVLS


Terwijl ik een deel van mijn laatste vertaling nalas, heeft Roger vandaag in mijn plaats het speelgoed opgeruimd. Waarom maakte ik me daar gisteren toch weer zorgen over?

Daarna deden we onze boodschappen en kochten we onder andere mosselen die Roger deze avond klaarmaakte. Ze waren bijzonder lekker!

Daarna, terwijl ik lag te lezen in de relax, kreeg ik twee telefoontjes na elkaar. Onder andere van mijn moeder Nany, om mij te melden dat haar neef (in de betekenis van "kozijn") Roger, de broer van haar nicht Rita bij wie we vier jaar geleden op bezoek gingen, vorige zomer is overleden. We wisten daar niets van! Nany vertelde me ook dat de broer van onze vriend Roger Beeckman deze nacht overleed. Nog even naar onze vriend gemaild dus.

Daarna nam ik eindelijk de tijd om de rest van de vertaling na te lezen (nog meer dan anderhalf uur werk). Die is dus eindelijk geleverd!

Met Roger nog gekeken naar een aflevering van "Katarakt" en echt, alleen de taal hindert ons.

En... zopas een mail gekregen van Edith, de voorzitster van de KVLS, over geldzaken. Ik heb haar eraan herinnerd dat ik me daar niet meer mee bezig houd.
Om jullie mails te beantwoorden vind ik het nu wel te laat, vrienden! Sorry!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten