woensdag 5 juli 2017

De Kluizenaar (onder andere)

Vergadering van de werkgroep WO I deze ochtend (weer veel te vroeg voor ons doen, maar blijkbaar zijn Roger en ik uitzonderingen op dat gebied 😉). In feite vond ik ons een beetje overbodig: het ging over (iets meer dan 270) affiches die Elie, Georges en Koen hadden ontworpen, waar hier en daar nog iets aan veranderd werd maar die grosso modo in orde waren.

Nu heb ik wel begrepen waarom de tentoonstelling van de KVLS met de schilderijen van Modamske werd geschrapt: na het ophangen van al die grote affiches zal er geen plaats meer overschieten. Jammer wel dat die beslissing niet vroeger werd genomen zodat de KVLS niet tot voor kort nog in het idee was dat ze zou deelnemen aan de presentatie.

Na het middagmaal is Roger naar de wei getrokken waar hij uren heeft gemaaid terwijl ik het poortgebouw onder handen nam (na een telefoontje met vriendin Liliane).
Daarna stelde ik voor naar "De Kluizenaar" te rijden (Roger had volgens mij voldoende beweging gekregen) en er van het mooie weer te genieten bij een biertje.
We dronken er een Orval op het terras en observeerden. Gezellig café, echt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten