dinsdag 25 juli 2017

Eigen klusjesman!

Na onze uitgebreide wekelijkse boodschappen ging Roger verder zoeken naar de oorzaak van de elektrische panne in de keuken. Nadat hij eerst een deel van het plafond had weggenomen en twee schakelaars gedemonteerd had, stootte hij deze middag op een slecht contact ter hoogte van de lamp zelf.

Eigen foto
Nadat hij het probleem had opgelost, moest hij onder andere de schakelaars weer installeren. Morgen of overmorgen kan ik dus eindelijk (afijn, het is niet zo dat ik daar naar uitkijk) de keuken nog eens onder handen nemen.

Ik hoop dat Roger met deze bezigheden voldoende beweging heeft gekregen, want tijd om te wandelen was er niet.

Ikzelf vond wel de tijd om naar mijn moeder Nany te bellen die toen net bleek thuis te komen van bij onze Matadi-vrienden Lily en Roger. Weer had ze veel te vertellen: meer dan 40 minuten duurde ons gesprek! Ze vertelde me onder andere dat ze gisteren voor een technisch probleempje had moeten een beroep doen op een vroegere buur die de zaak in een mum van tijd had geklaard. Ze had niets moeten betalen maar die ex-buur en zij hadden na de karwei wel samen gezellig een glas wijn gedronken.

En ik dacht bij mezelf: 'Wat een geluk dat ik een klusjesman in huis heb.'
Hoewel, na zijn werk hebben we niet samen gezellig een glas wijn gedronken! Dat deden we pas deze avond laat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten