zaterdag 7 april 2018

Sint-Truiden en dan....

Afspraak met Roger dit weekend.

Het is niet zo dat we daarom iets speciaals deden, integendeel. Alleen hebben we geen enkele afspraak dit weekend, al heb ik deze avond toch even gebeld met Nany. Veel ga ik dus niet vertellen over deze dag, alleen dit:
het was prachtig lenteweer en we zouden wat wandelen in Sint-Truiden. We wilden op zoek naar een winkel waar onze achterbuur ons ooit over had gesproken. De winkel hebben we gevonden (Tirelire - spaarpot - heet hij en inderdaad: ze verkopen er veel uiteenlopende spullen aan heel scherpe prijzen). Nee, de website waar vorige link naar voert had ik niet opgezocht voor we naar Sint-Truiden reden (ik kende de naam van de winkel toen zelfs niet), die heb ik pas deze avond gevonden.

In het terug naar de auto lopen, kwamen we langs de Grote Markt en even had ik "goesting" (sorry, ik vind dit een mooier woord dan "zin") om voor te stellen daar een terrasje te doen... maar ik vond het er te druk en ineens bedacht ik ook dat die terrasjes wel heel kwetsbaar zijn: een terrorist rijdt er zo op in!

Dus reden we maar naar huis en daar las ik dit. Weer toeval?
Jammer genoeg heb ik niet tegen Roger gezegd dat ik ineens aan terrorisme dacht bij het zien van al die terrasjes in Sint-Truiden: ik vond het immers zelf een te gek idee. Jullie zullen me dus op m'n woord moeten geloven!

2 opmerkingen: