donderdag 22 september 2022

Werkgroep WO I-II

Onlangs kregen we van Erfgoedcellen de vraag of we op het "Netwerkmoment" van dit jaar (dat in Heers zal doorgaan) een presentatie willen geven over onze activiteiten (archiefonderzoek, collectedagen, expo, publicatie) in verband met de eerste Wereldoorlog in Heers. Daar moesten we toch even over nadenken en dus hielden we deze avond al een eerste werkvergadering. We nemen de uitdaging aan maar dat betekent (omdat het Netwerkmoment niet meer zo veraf is) wel voorlopig elke week even samenkomen!

Het was een heel aangename vergadering, zoals steeds trouwens. Ik vond het wel eigenaardig dat de mannen, tijdens het keuvelkwartiertje aan het einde, niet over de gebeurtenissen in Rusland spraken, wel over voetbal!

Roger had weer een computerprobleem vandaag: zijn scherm liet het plotseling afweten! De hulp van Hendrik werd ingeschakeld (wie anders kunnen we op een donderdagavond heel laat opbellen?😉) en hij heeft zijn vader weer uit de nood geholpen: morgen wordt er al een nieuw beeldscherm geleverd. Wel zijn we opnieuw veel centjes kwijt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten