maandag 31 juli 2023

Goed gevulde dag

Na het "schoolmoment" met buurjongen L. reden we toch naar het Leuvense voor een blitzbezoek aan schoonzus L.  Net toen dat we daar aankwamen, werd ze verzorgd, waardoor ons bezoek nog een halfuur werd ingekort. Ze vertelde ons over haar valpartij en we kregen even haar vriendin zuster A. te zien. L. leek geen pijn meer te hebben maar moet uiteraard nog voor alles geholpen worden.

Tegen 18 uur, toen we bijna terug thuis waren, stelde Roger plotseling voor even in de "Winston" te gaan eten, zodat ik niet meer hoefde te koken en af te wassen. Heel lang geleden hebben we daar nog gegeten en ik herinnerde me dat we het er lekker vonden. Dus stemde ik toe en weer werden we niet ontgoocheld. Eenvoudige maar heel lekkere kost (wel weer te copieus voor mij). We vonden het zelfs lekkerder  (en het was goedkoper) dan in "De Brug" in Herent. Ik stelde even voor een volgende keer Karel naar Sint-Truiden te laten sporen en daar te gaan eten, maar Roger denkt dat onze vriend weer commentaar zou geven (er speelde muziek en er zat vrij veel volk - hoewel het er mij veel minder druk leek dan in "de Kantien" vorige donderdag)! 😉

Heel snel bediend werden we er ook, want al rond 19:30 uur kwamen we thuis aan waar ik nog wat achterstallig werk inhaalde. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten