zondag 23 juli 2023

Hendrik was hier

Donderdagochtend werden Elena, Matthias en Eva door hun ouders opgehaald. Dezelfde avond kwam Hendrik aan. Nadat we gevulde paprika's hadden gegeten, herstelde hij iets aan de pc van Roger. Volgden enkele drukke dagen: lange praat- en filosofeeravonden, boodschappen, een bezoekje aan de Brouwerij in Kerkom waar we van een biertje genoten op het zonnige binnenplein.  


Tussendoor voor mij ook opruimen, wassen en afwassen. En uiteraard koken: vrijdag goulash en gisteren osso bucco die ik liet aanbranden! Ik dacht immers dat die rustig aan het sudderen was terwijl Roger, Hendrik en ik in de salon aan het praten waren, maar de kookpot bleek op een hoog vuur te staan. Dan maar snel iets anders (en niet echt lekker) in elkaar geflanst.

Deze middag haalden we Debby (die bij haar ouders was) af aan het station in Angleur en reden we samen naar Malmedy. Daar was het jammer genoeg aan het motregenen maar Debby en Hendrik trakteerden er ons nog wel op een heel lekkere en copieuze "plank plaatselijke vleeswaren en kazen".


Rond 17:30 uur zijn Roger en ik terug naar Haspengouw gereden, zonder de "kinderen" die op eigen kracht terug naar het Antwerpse zullen keren. 

We bleken deze avond helemaal geen honger meer te hebben (en hier regende het ook).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten