dinsdag 18 juli 2023

Weer een verandering van programma

Alles was goed geregeld. Gisteren had Roger een afspraak voor de autokeuring, daarna zouden we een deel van onze boodschappen doen. Vandaag zouden we deelnemen aan de uitvaart van zuster L. in Leuven en daarna de kindjes afhalen.

Roger bleek zich echter vergist te hebben: zijn afspraak was pas vandaag. Ik mailde dus naar zuster A. dat we niet aanwezig konden zijn op de uitvaart van haar zus. Onze boodschappen deden we wel.

Toen Roger deze middag terugkwam van de autokeuring, hebben we snel een hapje gegeten en reden we daarna naar het Leuvense. Waar ik het jammer vond dat we al hadden gegeten, want dochterlief, schoonzoon en de kindjes waren allerlei lekkers aan het eten! 😃 We namen de kindjes met ons mee naar hier, en ook een cadeau voor het huwelijk van de dochter van overbuurvrouw Marie-Claire. Het is iets dat ik dochterlief had gevraagd te naaien en ze heeft er (volgens mij) iets prachtigs van gemaakt - ik post later wel een foto. 

Thuis werd er zoals steeds veel gespeeld, gelezen, gepraat en verteld. Goed gegeten ook en de kindjes hebben me duidelijk uitgelegd wie welke groenten lust, want ik heb de neiging elke keer ongeveer hetzelfde, wat ze alle drie graag eten dus, klaar te maken. Nu heb ik een uitgebreide lijst... alleen staan er niet veel groenten op die ze alle drie lusten!😅

Na de afwas en nog een paar kaartspellen stuurde ik de kinderen weer vrij laat naar bed en ze hebben niet tegengestribbeld!   



Geen opmerkingen:

Een reactie posten