vrijdag 14 januari 2011

Eerste feestje van 2011

Deze avond kwam Boudewijn Knevels ons halen voor het nieuwjaarsfeestje van Heemkunde Groot Heers. Ik had Roger mooi  uitgedost in een driedelig pak  (ik vind een kostuum wel mooi, maar het is toch zo onpraktisch).
Uiteraard vertelde Boudewijn iedereen dat we pas Grootva en Oma waren geworden. Felicitaties alom voor ons meisje en Geert, en de aanwezige oma’s vertelden me hoeveel vreugde ze beleefden aan hun kleinkinderen. Ik had zo graag de traditionele eerste foto’s willen tonen, maar ja, die zullen we pas morgen hebben. Een auto is soms toch heel praktisch. Op voorwaarde dat je een chauffeur hebt natuurlijk! Glimlach

En trouwens, ook al mocht Roger wel rijden, zou hij in staat zijn geweest om even over en weer naar Leuven te rijden? Ik betwijfel het!

We hebben heel lekker gegeten, de conversaties waren heel aangenaam (ik zat naast de zoon van de ‘kozijn’ van mijn grootmoeder Renwa en tegenover mij, naast Roger, zat zijn lieve vrouw Liske). Aan mijn andere zijde zat een man uit Heks die mij heel zijn leven heeft verteld (hoe komt het dat wildvreemde mensen mij heel vaak hun meest intieme zieleroerselen opbiechten?).

Rond 23 uur begon Roger duidelijk moe te worden. Boudewijn bracht ons weer naar huis waar heel veel e-mails op mij wachtten. Sorry, lieve mensen, maar ik ga jullie pas morgen laat beantwoorden.

Morgen middag brengt Marie-Claire ons immers naar Sint-Truiden waar we de trein naar Leuven zullen nemen. En daar wachten Elvira en Elena op ons, en misschien ook Geert. Ik ben zo ongeduldig om Elena te ontmoeten!

En als we weer thuis zullen zijn, besteed ik al mijn aandacht aan Roger: hij wordt morgen immers 67 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten