maandag 21 april 2014

Moe!

Natuurlijk hebben we vorige nacht weer te weinig geslapen! Ik voelde me vandaag doodmoe, hoewel ik pas rond 10:30 uur opstond. Tja, dat is natuurlijk het gevolg van pas rond 5 uur je bed op te zoeken. Nany was er wel al wat vroeger in gekropen! Glimlach

Ik heb me de hele dag ontzettend moe gevoeld! Gelukkig (anders zou het deze avond misschien weer zo laat zijn geworden) moesten Nany, Hendrik en Sam terug naar het Antwerpse.

Vorige jaren bleef Nany tot dinsdag  na het Paasfeest omdat ze dacht dat ze haar seniorenpas niet mocht gebruiken op Paasmaandag. Ik wist echter dat ze die vandaag wel mocht gebruiken en kon haar ervan overtuigen dat ze, gezien haar leeftijd,  beter “onder begeleiding” terug naar Antwerpen spoorde in plaats van in haar eentje. Ze zijn goed aangekomen hoorde ik tijdens een telefoontje.

In het terug naar huis rijden van het station in Tongeren (waar we onze logés op de trein naar Antwerpen hebben gezet), maakten we even een omweg langs Koninksem om daar een wandeling van een dik uur te maken.

Ik dacht hier enkele foto’s daarvan te kunnen posten, maar blijkbaar heeft Roger zijn foto’s van vandaag nog niet opgeladen! Bedroefde emoticon

En ik ga daar niet op wachten: ik ben moe! Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten