vrijdag 25 april 2014

Speciaal voor mijn tante-vriendin: worst met groentemix

Straks vertel ik misschien nog over onze rijke dag (Roger is de foto’s aan het opladen). Als het niet lukt (het is al laat) hebben jullie dat morgen tegoed, samen met… minder aangenaam nieuws.

Françoise, ik las dat je woensdag zalm met een gestoomde groentemix hebt geserveerd. Gisteren, bij onze dochter, had ik die ook op het menu staan, met nog apart 1 kilo wortelen en een hele schotel broccoli speciaal voor Elena. En we aten ook zalm.

Ik had de rest van die (diepvries) groentemix (inderdaad, boontjes, erwtjes en broccoli) mee naar huis gebracht en vandaag aten we worst (het was voor Roger zondedag) met die rest. Ik heb die wel in olijfolie en koolzaadolie opgewarmd, er peper en kurkuma aan toegevoegd en, vlak voor het serveren, wat notenolie. Gisteren had ik niet geproefd van die mix. Roger had vooral daarvan gegeten en vertelde me dat die vandaag zeker 10 keer lekkerder was. Ikzelf vond hem overheerlijk maar ik kan natuurlijk niet vergelijken met gisteren. En… merk op, ik heb alleen gezonde olies gebruikt en de notenolie niet te warm laten worden, want daar kan die niet tegen. Misschien een ideetje voor jou? Als jouw rib volledig in orde is natuurlijk! Glimlach

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor je suggestie. Vinden dit een lekkere mix, alhoewel ik dit ook doe met overschotjes.
    Met de rib gaat het beter, behalve dat mijn zwevende rib wel wat in de weg staat, daarom volgende week radiografie en echografie. Daarna zien we wel.
    Fijn weekend,
    Kusje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo'n rib laten herstellen is iets van lange duur hé! Sterkte!
      En kusje.

      Verwijderen