vrijdag 16 mei 2014

Hasselt en Limburgse monografie

Terwijl Roger de auto naar de garage bracht in Hasselt, nam ik onze  “bibliotheek” wat onder handen (wel praktisch, een kamer die weinig gebruikt wordt: er ligt amper stof) en bedacht ik dat we echt werk zouden moeten maken van het verder sorteren van onze boeken!

Daarna kwam de monografie over Luis Brans, die ik, zogenaamd klaar, had teruggestuurd naar de auteur (Jan Gerits) terug met toch een heel aantal toevoegingen. Daar heb ik mijn tijd verder aan besteed tot Roger per bus thuiskwam.

Rond 13:25 uur reden we met de bus naar Hasselt waar we een dik uur rondliepen voor we de auto gingen terughalen.

Nee, shoppen is niet echt mijn ding, maar ik vond één winkel wel heel aangenaam: “Oil and vinegar”. Daar zou ik uren kunnen in vertoeven!

Toen ik, terug thuis, wilde beginnen koken, kreeg ik een telefoontje van Jan Gerits. Ik vreesde dat ik weer zaken zou moeten veranderen aan de Limburgse monografie, maar nee, hij wilde me alleen vertellen dat hij alles nu echt oké vond en dat ik de tekst mocht doorsturen naar onze voorzitter Edith Oeyen! Glimlach

Na een half uurtje aan telefoon doorgebracht te hebben, kon ik voor ons avondmaal zorgen: wortelsoep en daarna lamsvlees met prinsesboontjes.

P5160849 Foto Roger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten