vrijdag 30 mei 2014

Sint-Truiden en pech

We reden vandaag naar Sint-Truiden (ik wilde tabak kopen) en hielden onderweg even halt aan de tweedehands meubelwinkel waar we onlangs voor een gesloten deur stonden. Niet veel interessants gezien in de winkel, maar wel erbuiten. Die winkel gaf immers met een andere toegang/uitgang uit op een straat parallel met de steenweg langs waar wij binnengingen. En daar, in die parallelle straat die we niet kenden, zagen we in de verte de “Burchttoren” van Brustem.

P5300960 Foto Roger

Vermits we in Sint-Truiden waren, liepen we daar een klein uurtje  rond (en kreeg Roger dus zijn nodige beweging). Ik vind die stad heel aangenaam: niet te groot en gezellig.

Thuis heb ik nog eens gebeld naar onze dochter: de kindjes zijn genezen. Ze waren net met hun vieruurtje bezig en Elena “moest voor elk hapje van haar yoghurt met fruit even rond de tafel lopen”, vertelde ze me zelf al proestend aan telefoon toen ik haar even doorkreeg van haar moeder.  Ik vraag me af welke denkbeeldige reis ze nu telkens maakte?Glimlach

Terwijl ik ons avondmaal klaarmaakte, wilde Roger eindelijk het gras – dat in de “tuin” veel te hoog staat - afrijden. En toen bleek zijn maaier stuk!Bedroefde emoticon Probleempje dus, want we kennen geen hersteller en hebben het geld niet voor een nieuw toestel.

Na het eten nog even gewerkt voor de KVLS, een telefoontje gekregen van Hendrik,  een mail van een vriendin beantwoord en daarna wat gelezen (jaja, met bittere chocolade in mijn mond).

Vrij rustige dag dus en toch ben ik moe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten