zaterdag 28 november 2015

Begin van bladzijde 39 bereikt!

Ik heb mezelf overtroffen! Nu, ik moet  er wel bijzeggen dat de tekst een volledige CAO bevat waarvan ik de Franse vertaling integraal online vond: die 4 bladzijden heb ik overgeslagen nadat ik wel in mijn tekst de klant erop attent maakte dat hij de vertaling op die bepaalde URL kan vinden. En, eigenaardig genoeg, bleken twee andere bladzijden al vertaald. Dat betekent dus dat ik vandaag “maar” 18 bladzijden heb vertaald.

Dat is heel flink maar zelfs dan krijg ik het werk moeilijk op tijd klaar als ons kleinkind zich te vroeg aankondigt. Dit ritme kan ik immers niet aanhouden: ik voel me meer dan doodmoe deze avond!

Voor de rest niet veel gedaan vandaag: een telefoontje met Nany, een korte wandeling in Heers (het was weer zo ijskoud en het waaide – en het waait nog steeds – zo fel!) en deze avond, na de rest van de soep van gisteren, gezorgd voor een hoofdgerecht met zalm en courgette.

1 opmerking:

  1. En zopas las ik bij wijze van ontspanning even dit: https://sanctorumblog.wordpress.com/2015/11/28/genaaid-worden-we-elke-dag-waarom-die-50-euro-bibbergeld-geen-cent-teveel-is/
    Ik ben absoluut voor dat basisinkomen voor iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen