dinsdag 22 november 2016

67 jaar al!

Het werd voor mij een heel luie dag (uiteraard heb ik een heel klein beetje gewerkt, maar echt maar een heel klein beetje).

Na de brunch (spiegeleieren klaargemaakt door Roger): boodschappen. Omdat we toch in Sint-Truiden waren, liepen we langs bij kapper Atlas waar Roger nog eens zijn haar liet knippen (deze keer veel te kort naar mijn zin maar kom, haar groeit). Ik hoorde daar zeggen dat ze ook het haar van vrouwen knippen: dat moet ik onthouden tegen de volgende keer dat mijn haar daar aan toe is.

Na een wandeling naar de Grote Markt en terug naar de auto (het was heel zacht weer), deden we onze eigenlijke boodschappen.

Deze avond dronken we Oloroso en aten er olijven met look bij terwijl Roger mosselen klaarmaakte. Ik toverde twee dikke aardappelen om tot frieten (gewoonlijk eten we brood bij onze mosselen maar deze keer had ik zin in frieten; helaas heb ik zelfs mijn kleine portie niet opgekregen).

Na het avondeten nog wat lectuur en filmpjes (door Hendrik gedigitaliseerde familiefilmpjes).

En geprobeerd niemand van de familieleden, vrienden en kennissen, die me een kaartje, een berichtje, een gedichtje of een e-mail stuurden, vergeten te bedanken.

Het is zover: ik ben 67 jaar! En dat vond ik 20 jaar geleden toch zo oud!:-)

2 opmerkingen: