zaterdag 5 november 2016

Rust roest niet altijd

Eerst wilde ik overslaan vandaag: wat moet je immers schrijven over een dag die zo rustig was dat er eigenlijk niets over te vertellen valt maar waarvan je zelf (juist daarom) enorm hebt genoten?

We sliepen lang, we brunchten lang, we maakten een wandeling in Borgloon (gingen naar het sportcomplex om te kijken of daar een speeltuin is voor het volgende bezoek van de kindjes: er is er een), we lazen veel - ik ben nog steeds niet klaar met Sacai maar heb wel weer een typefout gevonden! :-( Echt heel jammer! Ivo lijkt me heel erudiet te zijn, hij schrijft heel goed en dan al die fouten! Roger plukte kweeperen die nu onze keuken parfumeren.

Ik probeerde Nany (mijn moeder dus) te bellen, maar ze gaf niet thuis.

En ik kookte deze avond gewone kost: pompoensoep gevolgd door een varkenshaasje met rode kool.
Terwijl Roger me zei dat hij het avondeten heel lekker vond, herinnerde ik me ineens dat ik ooit ergens gelezen had dat kool niet ideaal is voor Roger die bloedverdunners moet slikken.
Ik heb het opnieuw opgezocht en inderdaad: ik mag hem zeker niet elke dag kool geven (en was dus niet goed bezig deze week: gisteren zuurkool, eergisteren spitskool en vandaag rode kool).

Ik heb ook twee keer de wasmachine laten draaien. Maar voor de rest werd het een heel rustige zaterdag, zonder enige verplichting en vooral daarvan heb ik genoten na onze (voor mij té) drukke maand oktober.

En... deze avond is Roger spontaan weer twee verhaaltjes beginnen schrijven voor het boek van de werkgroep WOI.

O ja, eergisteren, op de vergadering van Heemkunde Groot Heers, was ook Elie Missotten (een van de bezielers van het boek waar ik het hierboven over heb) aanwezig. Een nieuw lid?

1 opmerking:

  1. New Diet Taps into Innovative Idea to Help Dieters Lose 20 Pounds in Just 21 Days!

    BeantwoordenVerwijderen