donderdag 22 februari 2018

Het dagelijkse leven

Ik vergat het te vertellen maar het is weer in orde met de elektriciteit. Ik weet niet precies wat Roger gedaan heeft maar ik ben heel blij dat ik een man als hij in huis heb! 👍

Vandaag stond er zo'n koude Noord-Oostenwind dat we weer niet wandelden (en ik het schoonmaken van het poorthuis uitstelde: te koud en vergeefs werk met die wind). Ik moest terugdenken aan de lente 2013! Hoewel... we zijn nog maar februari, terwijl het toen koud bleef tot ver in maart.

Omdat ik opperde dat Roger te weinig beweging kreeg, stelde hij voor naar de Kringwinkel te rijden. Daar hebben we een poosje rondgelopen. Deze keer lieten we ons door niets verleiden... en dat was moeilijk, want ik zag een jurk hangen die me wel aanstond, een grote pop zoals ik van droomde toen ik kind was, Roger liep opvallend vaak terug naar een canapé (die niet zou staan bij ons, vond ik) en er waren ook enkele boeken van Zola die we nog niet hebben!

Daarna kochten we nog vlees voor de zuurkool die ik deze avond zou klaarmaken.

Na het avondeten kreeg ik een mail van dochterlief. Nu is Elena ziek. Schoonzoon kan morgen thuiswerken maar of Elena naar hier mag gebracht worden moest ze zondagavond nog ziek zijn. Uiteraard!

Roger belde vandaag ook met de man die onze stallen zou afbreken en die niets meer van zich had laten horen. Die man beweerde een architect (die we blijken te moeten inschakelen) naar ons gestuurd te hebben maar die architect hebben wij nooit gezien. Dat is iets dat wij al vaak hebben opgemerkt sinds we hier wonen: vakmensen die beloven langs te komen maar achter wie je moet aanzitten. Afijn, de afbreker zou nog eens contact opnemen met de architect en ons daarna opbellen. 

1 opmerking:

  1. Oei, oei, mijn spelling! Vandaag gelezen dat je schrijft "noordoostenwind" en niet "Noord-Oostenwind"! Wat een vreselijk moeilijke taal is Nederlands toch! :-)

    BeantwoordenVerwijderen