donderdag 16 september 2010

Wat is het soms moeilijk met vrienden afspreken!

We waren op 20 augustus uitgenodigd bij vrienden uit Deurne.  In feite was zij een bijna buurvrouw van mij, maar later is ze verhuisd naar Deurne. We bleven echter contact houden.

De afspraak is niet kunnen doorgaan: de moeder van haar man was vrij onverwachts overleden. We zouden onze ontmoeting uitstellen tot ergens in september. Ik wacht nog steeds op het uitnodigend telefoontje, maar vraag me af wanneer we dan wel zouden kunnen afspreken??? Onze agenda lijkt me zo overvol!

De (volgens mij) beste vriend van Roger belde ons gisteren op. Of we volgende week zaterdag konden op visite komen. Volgens mijn agenda is die dag nog vrij, maar de dag ervoor gaan we wel helpen Elvira en Geert verhuizen. En ik vermoedde dat Zeger misschien wilde afkomen dat weekend. ‘Dat is geen probleem,’ zei Roger, ‘We kunnen desnoods Zeger afhalen in het terugkomen.’ Dat was dus oké voor mij: ik vind dat Roger zijn vrienden te zeer verwaarloost ten voordele van mijn kennissen.

Met onze vrienden uit de buurt van La Roche hebben we eindelijk afgesproken: we maken er een midweek van, de week na de verhuizing van Elvira en Geert.

Twee dagen daarna zijn we uitgenodigd op het huwelijk van twee Matadi-vrienden en de volgende dag heeft weer een soort reünie plaats van de ‘vrolijke vrienden uit het zog van Dirk Lambrechts’  in de buurt van Leuven.

Onze vrienden uit Ronsen komen dan weer de zaterdag daarop hier op visite.

Morgen avond gaan we naar Zonhoven: poëtische avond van de KVLS, overmorgen gaan we naar Nany (en daar zien we eindelijk al onze  ‘kindjes’ weer).
Druk, druk dus. En wanneer, waar is er plaats voor mijn vriendin uit Deurne?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten