zondag 23 september 2012

Familiale drukte

We hebben enkele drukke familiale dagen achter de rug. Vorige vrijdag trouwde een neef in Beringen. Roger en ik waren aanwezig op het burgerlijke en kerkelijke huwelijk. Daarna, in afwachting van het dansfeest in Heusden-Zolder, liepen we een beetje rond, gingen een hapje eten in een klein restaurant in Zolder en haalden daar Hendrik en Anneke af aan het station. In de feestzaal ontmoetten we eindelijk nog eens Roger zijn zussen en broer, onze neven en nichten. Zeger, onze dochter en schoonzoon kwamen iets later ook aan. Ik verheugde me al op het bijpraten met mijn schoonzussen, maar helaas, mijn gehoor is zo slecht geworden dat ik met de (weliswaar mooie) luide muziek geen enkele conversatie kon voeren. Dansen heb ik ook niet gedaan omwille van mijn pijnlijke knieën. Iets over middernacht zijn we naar huis gereden, met Hendrik en Anneke die hier het weekend zouden doorbrengen. Onze dochter, schoonzoon en Zeger reden rond dezelfde tijd terug naar het Leuvense.

Gisteren en vandaag hebben we samen met Anneke en Hendrik gewandeld (gisteren in Koninksem en vandaag van Borgloon naar Kuttekoven en terug), lekker gegeten en heel veel geconverseerd en gefilosofeerd.  Terwijl ik kookte, keken Hendrik, Anneke en Roger telkens naar een paar afleveringen van Star Trek. Uiteraard zorgde Hendrik weer dat we vrijdag nacht en gisteren nacht pas heel laat naar bed gingen! Glimlach 

Roger heeft zijn fototoestellen gerecupereerd, enkele foto’s gemaakt, maar om de een of andere reden kan ik er weer niet aan.

P.S. Ondertussen is het probleem opgelost. Hieronder enkele foto’s:

IMG_1640 Hendrik en Zeger (Foto Anneke)

P1150050

P1150059

P9222981

P9222979 Foto’s Roger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten