vrijdag 7 september 2012

Wellen

Nog eens prachtig weer vandaag! Voor onze dagelijkse wandeling trokken we naar Wellen, waar we bijna constant  langs lintbebouwingen reden. Achter de villa’s en huizen verschuilden zich beemden en weiden maar hoe moesten we daar geraken? Eindelijk vonden we toch een pad dat de natuur inliep. Het was zelfs (vrij slecht) bewegwijzerd: de bokkenrijderswandeling.

P9072892 Foto Roger

We liepen eerst, via een chicane,  een wei in, waar koeien stonden te grazen. Om de volgende chicane te bereiken, moesten we die dieren passeren, maar zodra we naderden, liepen ze (blijkbaar in paniek) weg. Daarna kwamen we in een beemd terecht. Ik had sandalen aan  en werd dus geregeld geprikt door de netels die overal groeiden naast het groot hoefblad! Glimlach

P9072888

P9072890 Foto’s Roger

Maar het was mooi en heel rustgevend. Na een dik half uur kwamen we weer op een pad uit dat uitgaf op de steenweg. Omdat we geen zin hadden die te volgen naar de auto liepen we een stukje terug om daarna een smal padje langs een beekje in te slaan.

P9072895

P9072896 Foto’s Roger

Het pad werd geleidelijk aan breder en kwam ook uit op de steenweg, waar we nog enkele minuten moesten lopen naar de zijstraat waarin onze auto geparkeerd stond.

P9072894 Foto Roger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten