donderdag 10 september 2015

Afspraak met vriend Karel

We haalden deze middag Rogers vriend Karel af aan het station van Sint-Truiden. Eerst wilden we een wandeling maken in Nieuwenhoven (en daar uiteraard iets drinken) maar het domein bleek gesloten. 

We maakten dan maar een wandeling van Melveren tot het “Speelhof” in Sint-Truiden. Onderweg konden we appels plukken zoveel we wilden: zalig!

In het Speelhof dronken we een biertje en bestelden we een broodje gezond waar we bijna een uur hebben moeten op wachten: heel slechte punten voor dat etablissement dus.

Maar kom, ondertussen wisselden we nieuwtjes uit – wat Karel betreft vooral over zijn nieuwe liefje, na vijf jaar treuren om het overlijden van Colette - en genoten we van het mooie nazomerweer (maar minder van de vele wespen die ik alleen op afstand kon houden door sigaret na sigaret op te stekenBedroefde emoticon).

Daarna reden we naar Kerkom waar we op het binnenplein van de brouwerij, bij de nodige Binks en boterhammen (en eigenaardig genoeg zonder wespen), nog enkele uurtjes gezellig keuvelden, praatten over literatuur en politiek, en herinneringen ophaalden (onder andere aan Colette en aan Karels broer Dirk Lambrechts zaliger).

A9104214 

A9104207

A9104213 Foto’s Roger

Karel kon wel niet zwijgen over zijn nieuwe liefde, en ik vond het schattig hoe puberachtig een verliefde man van 74 jaar zich kan gedragen! Gewoon heerlijk!Glimlach

Rond 20 uur zetten we Karel weer af aan het station van Sint-Truiden.

Thuis moest ik nog even de wasmachine laten draaien en daarna was te drogen hangen, nadat ik even met Nany had gebeld die vandaag naar de cardioloog zou gaan. Met haar lijkt alles oké te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten