dinsdag 15 september 2015

Ai mijn zenuwen!

Het leek eerst een rustige dag. Na onze korte boodschappen, een wandeling in Borgloon en (voor en na het avondeten) lectuur (dat boek van Jan Gerits is heel interessant én boeiend geschreven).

Maar… na het avondeten zorgde ik eindelijk voor de belastingaangifte van de KVLS. Op zich een lachertje, ik geef het toe, alleen zorgde de website van de “roverheid” ervoor dat het bijna een uur duurde: nu eens was de datum niet op de correcte manier ingevuld, dan weer had ik niet het juiste soort “bedrijf” gekozen en uiteindelijk lukte het signeren pas na enkele keren proberen.

Daarna was het de beurt aan Roger om hetzelfde te doen voor Heemkunde Groot Heers. Weer problemen die ons tot een uur later brachten en die trouwens nog niet zijn opgelost  (de computer wilde constant een pdf-bestand, dat we van de overheidssite moesten downloaden, een andere extensie geven dan die vereist door die roverswebsite).

Omdat het voor mij gelukt was bij de aangifte voor de KVLS, wilde Roger dat op mijn pc doen (waarom in feite weet ik nietGlimlach).

Nog een geluk dat ik vandaag zo weinig mogelijk wilde typen, want ik heb natuurlijk al die tijd mijn pc moeten missen.

Mijn zenuwen heb ik echter niet gemist. Ik heb ze voelen razen!

Zeggen dat, als ik nog lid was geweest van het bestuur van de KVLS, ik vandaag ook nog naar een vergadering had gemoeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten