dinsdag 24 september 2019

De omgekeerde wereld

Na wat (dagelijks) opruimwerk en nadat we spullen naar het containerpark hadden gebracht, wilde ik het poortgebouw eindelijk onder handen nemen.
Het regende al de hele tijd en ik (die normaal elke dag aandring op een wandeling) vond dat reden genoeg om vandaag niet te eisen dat Roger een beetje beweging zou nemen (trouwens, als hij me een beetje hielp schoonmaken, zou hij vanzelf wat bewegen).

Maar nee, Roger bij wie ik anders vaak moet aandringen opdat hij van achter zijn pc zou komen, drong nu zelf aan: 'Ach, zo fel regent het niet, kom we gaan even stappen in Borgloon'.

We liepen er een dik halfuur in de regen. Roger met een paraplu boven zijn hoofd en ik met een regenjas aan. Een oude regenjas... die niet meer waterdicht bleek te zijn: ik kwam kletsnat en verkleumd terug thuis.

'Zie je wel,  zo fel regende het niet', zei Roger terwijl ik mijn kleren uitwrong na de (niet zo leuke) wandeling!

Het poortgebouw hebben we niet meer schoongemaakt: ik wilde me enkel wat opwarmen. Gelukkig was Bart Mignolet deze ochtend komen kijken naar onze verwarming, heeft hij het probleem kunnen oplossen en was het lekker warm in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten