donderdag 12 september 2019

Babysittten.

We gingen vandaag nog eens "babysitten" (het woord dekt echt de lading niet meer).

Elena, Eva en Matthias hadden alle drie evenveel te vertellen toen we ze in het Leuvense van school haalden.

Roger wilde meteen onze tent (die nog steeds in de tuin stond opgesteld) afbreken maar ik vroeg  hem te wachten tot dochterlief zou thuiskomen, zodat ik hem kon helpen. Nu wilde ik eerst met de kindjes bezig zijn.

Ze aten wat fruit en een koekje, dronken wat, we speelden, Matthias maakte zijn huistaak, ze vertelden me over school, Elena toonde me de mooie rok die haar mama had genaaid van een stofje dat ze van Wiemla had gekregen. Dat rokje zou Elena morgen aandoen: ze is dan uitgenodigd op een "fuif".




Eigen foto's
Toen de kindjes buiten gingen spelen (het weer is opvallend zacht, zelfs deze avond nog, met een zuiderbriesje) stelde ik vast dat Roger in zijn eentje de tent had afgebroken.
Dochterlief kwam thuis, we zorgden voor het avondeten, ik vertelde haar dat ik deze middag van Hendrik had vernomen dat zijn vroegere (hij woonde niet meer bij Hendrik) lieve kater Mormel vandaag overleden is.

Schoonzoon kwam thuis, we aten, wisselden wat nieuwtjes uit en Roger en ik namen uiteindelijk afscheid om terug naar Haspengouw te rijden.


Eigen foto's
Thuis kreeg ik een berichtje van mijn neef, de zoon van zus Bie. Hij en zijn Sarah zitten momenteel in Dénia... en daar zou een tornado serieus huis hebben gehouden. Eigenaardig dat schoonzoon daar niets had over gezegd: zijn ouders verblijven op dit moment ook in Dénia.

Maar ja, we hadden vandaag geen tijd om kranten of wat dan ook te lezen: pas na het berichtje van mijn neef las ik online dat die streek inderdaad geteisterd wordt door noodweer!

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen