woensdag 25 september 2019

Nogmaals over aluminium in vaccins

Buiten wat huishoudwerk, een telefoontje met Nany (die heel enthousiast deed over het feest voor tante José's 90 jaar vorige zondag en een etentje bij broertje gisteren) en een wandeling in Sint-Truiden (met uiteraard een bezoek aan de Kringwinkel waar Roger weer een boek kocht!), heb ik vandaag heel veel tijd besteed aan het bekijken van een film van bijna anderhalf uur die echter zo wetenschappelijk was dat ik er zeker drie uur heb over gedaan.
(Oei, dat was weer een veel te lange zin voor Nederlands!).

Het ging weer over aluminium (in vaccins maar ook over de invloed op ons lichaam van aluminium in het algemeen).

Ik plaats seffens een link maar eerst wil ik even herhalen dat ik in principe niet tegen inentingen ben, integendeel. Alleen ben ik ooit toevallig (nee, echt toevallig was het niet) te weten gekomen dat men in Frankrijk baby's negen vaccins tegelijk wil geven, waarin dan nog, volgens sommige experts, te veel aluminium als hulpstof, zou zitten.

Ik herhaal dat ik niet weet hoe het zit met aluminium en vaccinatie hier in België. Eigenaardig genoeg kom ik daar nooit "toevallig" iets over tegen.

Ik had een mail gekregen die me voerde naar dit artikel. Ik weet het, weer in het Frans, maar rechts klikken op de muis en daarna in het menu kiezen voor "vertalen" en de taal kiezen waarin je het vertaald wilt zien (voor Nederlandstaligen zal normaal gezien, denk ik, meteen "Nederlands" voorgesteld worden) zorgt voor een heel verstaanbare vertaling. Ik heb het zelf uitgeprobeerd en dacht daarna weer bij mezelf: 'Hoe komt het toch dat ik nog vertalingen krijg?' (even tussen haakjes: de onlangs aangekondigde grote vertaling is trouwens nog steeds niet aangekomen!).

In dat artikel wordt verwezen naar deze "film". Weer in het Frans en ik weet niet of het al mogelijk is een gesproken tekst in een film automatisch te laten vertalen. Maar van minuut 36 tot 42, 45 tot 46, 47 tot 49, 50 tot 51 en van 1 uur 04 tot 1 uur 08, wordt er Engels (met Franse vertaling eronder) gesproken en dat zijn eigenlijk de interessantste delen.

Waarin onder andere een "aluminiumexpert" vertelt dat nooit is bewezen dat aluminium ongevaarlijk is, dat er aanwijzingen zijn dat het wel nefast is maar dat met die studies geen rekening werd gehouden voor die vaccins, dat men niet precies weet onder welke drempel men moet blijven voor die hulpstof in vaccins, dat er duidelijk een verband bestaat tussen bijvoorbeeld aluminium en alzheimer, al is men nog absoluut niet zeker dat het laatste door het eerste wordt veroorzaakt, enz.

Ik meen me ook (mijn slecht auditief geheugen hé!) te herinneren dat in die Engelse delen werd gezegd dat vaccins die aluminium bevatten "misschien" over het algemeen niet gevaarlijk "zouden zijn"  (hoewel men de gevolgen op lange termijn nog niet heeft kunnen bestuderen, vandaar mijn voorwaardelijke wijze) behalve voor een vrij groot deel van de mensen die er wel blijvend last van ondervindt
En dan denk ik terug aan de nieuwe verplichting in Frankrijk waar baby's dus al die vaccins tegelijk moeten krijgen. En... aan onze kleinkinderen (omdat ik niet weet hoe het in ons land is gesteld met de vaccinatie).

Die film is gemaakt door E3M, een  Franse vereniging van mensen die ten gevolge van vaccinatie ernstig ziek zijn geworden.

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen