zaterdag 28 september 2019

Ikea

Het poortgebouw is zo goed als opgeruimd. De meeste spullen zijn verhuisd naar Rogers houtbewerkingsatelier en je kunt tenminste nergens meer over struikelen of vallen.
'Schoonmaken heeft wel geen zin op dit moment,' zei Roger, 'we kunnen beter naar Ikea rijden'.
Hij had gelijk: de felle wind zou al snel weer bladeren en vuil het poortgebouw (dat open is) ingejaagd hebben... en de frequente regenbuien nodigden niet uit tot wandelen.

Wij dus naar de Ikea in Hognoul bij Luik. Dat was lang geleden en ik verheugde me. Ik hou niet van shoppen over het algemeen maar in die winkel loop ik graag rond: binnenhuisinrichting en decors spreken me wel aan.

Onze "wandeling" in Ikea was vrij aangenaam... maar te veel volk was op hetzelfde idee gekomen deze dag (tja, het was dan ook zaterdag en heel regenachtig).  Te veel volk eigenlijk (en wat een "diversiteit"!). We hebben er zelfs geen koffie of thee gedronken: veel te druk in het restaurant.

Maar kom, Roger heeft vandaag weer voldoende beweging gekregen.

Nany even aan de lijn gehad vandaag. Ze klaagde over problemen met haar tv...en over haar ogen die achteruitgaan. Tja, oud worden... (en daar kan ik al over meespreken)!

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen