zondag 23 oktober 2022

Naar het Antwerpse nogmaals

Normaal gezien zouden we vandaag Nany bezoeken maar dat is dus niet meer mogelijk. Haar lichaam liet ze  na aan de wetenschap en is al vervoerd naar Leuven. Zus en broer hadden vandaag een afspraak met een begrafenisondernemer, maakten de  kamer van Nany leeg en regelden bijna alles al voor de dienst in de kerk. Wij gingen eerst naar Hendrik en Debby waar Roger een kleinigheid moest nakijken. Na een kopje thee of koffie trokken we naar broertje en schoonzus waar ook zus op ons wachtte. 

Bij een glas wijn hebben we herinneringen aan Nany opgehaald, adressen geschreven op enveloppen, en nog enkele kleine details besproken. 

Daarna reden we terug naar Haspengouw en eigenaardig genoeg reden er heel wat vrachtwagens op die 313. 

Ons eten was snel klaar (een rest van onze everzwijnragout van gisteren, nog lekkerder deze keer). Na de afwas moest ik echter nog de wasmachine laten draaien en veel mails beantwoorden. Het was dus al heel laat toen ik mijn belofte aan zus en broertje kon houden: herinneringen aan Nany opschrijven die kunnen gebruikt worden door de spreekster tijdens de rouwdienst. Dat heb ik nu pas gedaan (het is 24 uur) en dat deed tegelijkertijd deugd en pijn!

Ik ga nu nog even ontspannen (filmpje?) en dan slapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten