donderdag 13 oktober 2022

Regenachtige 45ste verjaardag

Vandaag viert Hendrik zijn 45ste verjaardag en het heeft bijna de hele dag gemiezerd. Gelukkig nieuw levensjaar, zoontje! Ik hoop dat het voor jou en Debby toch een zonnige dag werd (zoals 45 jaar geleden!).

Ik kreeg deze avond een telefoontje van de moeder van Debby. Om mij geluk te wensen met de verjaardag van mijn zoon! Dat zou een Nederlandse gewoonte zijn?

Nany vertelde weer volop aan telefoon maar ik heb er niets van begrepen. Omdat ik de kans niet kreeg er zelfs maar een woord tussen te krijgen heb ik haar er niet kunnen aan herinneren dat Hendrik vandaag verjaart. Vroeger hechtte ze veel belang aan zulke zaken maar nu?

Wijzelf hadden enkele verplichtingen in Sint-Truiden en deden ook onze wekelijkse boodschappen. We liepen dus vaak onder een miezerige regen maar gelukkig was het niet echt koud. Toch hebben we deze avond de centrale verwarming aangezet (na nog een bezoekje van de installateur in verband met de eventuele aanschaf van een nieuwe ketel). Eindelijk wordt het weer overal even warm in huis en zal er minder stof rondwaaien. Tenzij de eindafrekening (die we nog steeds niet hebben gekregen) voor energie zo hoog is dat we de verwarming weer uitzetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten