donderdag 20 oktober 2022

Slecht nieuws en relatief goed nieuws

Ik kon Nany niet bereiken vandaag: de eerste keer dat ik haar belde, viel ik op een verpleger of verzorger die me zei dat ze sliep, de twee andere keren antwoordde ze gewoon niet. Even maakte ik me echt zorgen maar ik bedacht weer dat, als er iets gebeurt, we verwittigd worden. Later vernam ik dat ze vandaag bezoek heeft gekregen van de twee dochters van "tante" José. En dat Nany ze herkend heeft! Ik ben zeker dat Nany heel blij was met dat bezoek, want de laatste tijd spreekt ze opnieuw heel vaak over "tante" José aan telefoon. Ik vernam van de oudste dochter van "tante" José echter ook heel slecht nieuws over een familielid van haar maar daar zal ik het later wel over hebben.

De laatste berichten van zus deden me bedenken dat we misschien beter nog voor het weekend naar Nany zouden rijden (en we hebben zo'n hekel aan de drukte op die 313 door de week!). Zus vertelde me ook dat broertje me deze avond zou telefoneren. Daarom bleef ik deze avond thuis terwijl Roger naar een lezing van Rombout Nijssen ging luisteren (het was heel interessant, zei Roger). 

Broertje belde inderdaad en stelde me enigszins gerust. Nany beleeft ook volgens hem haar laatste dagen maar hij vindt het niet nodig dat we hals over kop naar haar rijden.

Vandaag ging Roger ook op controle bij de cardioloog. Alles lijkt nog in orde. Daarna stelde hij me voor eindelijk uit te kijken naar een nieuwe broek voor mij maar eerlijk gezegd, ik had daar vandaag helemaal geen zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten