woensdag 1 februari 2023

Familiebijeenkomst

Nee, het was niet echt een familiebijeenkomst maar vandaag moesten zus Bie, broertje en ik in Kortessem zijn. Maar er waren ook enkele "kozijns" (neven dus in standaardtaal, degenen waar ik gisteren over sprak - en er werd  Nederlands én Frans gesproken) aanwezig die we heel blij waren terug te zien. Er waren ook veel verdere kozijns, de zonen en dochters van neven en nichten van onze vaders. Wij kennen ze niet en we hebben dus niet met hen gesproken, wat ik een beetje jammer vind.

We zijn samen (ik bedoel dus onze "kleine familie") nog een  kopje koffie of een biertje gaan drinken in een gezellig Kortessems café, we hebben herinneringen opgehaald, vooral aan Nany en hebben elkaar beloofd snel eens een echte kleine familiebijeenkomst te organiseren. 

Voor onze afspraak met zus en broertje had ik nog even gebeld naar Rogers nicht Jeannine. Hoewel ik haarzelf nu meteen aan de lijn kreeg, had ik absoluut niet de indruk dat het veel beter gaat met haar gezondheid. Volgende week moeten we echt even tijd maken om haar te bezoeken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten