dinsdag 6 maart 2012

Bezoek aan Matz en Elena die een nieuw spelletje ontdekt

Met Elena en haar moeder gingen we vandaag kleine  Matz bezoeken. Flinke baby!

Het werd een aangenaam onderonsje met zijn mama en oma (de jongste zus van Roger). Maar Elena heeft er niet veel aan gehad: ze was in de auto in slaap gevallen en heeft bijna de hele tijd liggen slapen op de sofa. Vlak voor we weer vertrokken, werd ze wakker. Net op tijd om uitbundig “dadada” te zwaaien en te roepen naar onze gastvrouwen.

Ze heeft vandaag heel goed gegeten, veel rondgelopen en gelachen. Deze avond, terwijl Roger en ik aten (onze dochter was les gaan geven, en haar man was nog niet thuis), gaf ik haar een beetje geprakte hamburger en aardappel. En een bekertje water.

En Elena begon zowaar '”koken-etentje” (ik weet het, dat is waarschijnlijk een Vlaams, misschien zelfs een plaatselijk, woord maar ik vind het mooi) te spelen. Ze goot water uit haar beker bij haar eten, en begon dan alles onder elkaar te roeren. Maar daarna… Moest ik haar “kooksel” opeten! Glimlach Lepel na lepel voerde ze mij. Ikzelf vond de brij nogal smakeloos met al dat water, maar Elena genoot duidelijk van de omgekeerde rollen.

Roger heeft enkele foto’s gemaakt terwijl ze zo bezig was:

P3060879

P3060880

P3060881

P3060882

P3060883 Foto’s Roger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten