zondag 4 maart 2012

Muziek, lectuur en schrijven

Het heeft deze zondag aan één stuk geregend. Ik heb dus de dag doorgebracht met verder lezen in “In Spanje” van Jozef Simons. Zo herkenbaar, ongelooflijk omdat zijn reis plaatsvond (meen ik me te herinneren) begin jaren twintig van vorige eeuw.

En verder heb ik nog uit mijn dagboek van 1964 zitten overtypen. Daar ga ik uiteraard niet verder op ingaan, maar ik heb geregeld moeten ophouden, omdat ik zo geëmotioneerd was.

En Roger zou Roger niet zijn als we ook niet naar mooie muziek hadden geluisterd!

Ik heb ook gemaild, onder andere met mijn tante-vriendin die mij een lekker recept doorgestuurd had (ga ik heel binnenkort uitproberen),  met “Seany” uit Leuven die ons een optreden in Borgerhout aanraadde (maar ik vrees dat we die dag niet vrij zijn), en met Anneke over onze “Paasbijeenkomst” die we dit jaar bij haar zullen houden. En heel even met Zeger over al zijn plannen voor deze week.

En, mijn belofte van 2 maart indachtig, enkele stukjes uit dat “volgend” boek van mij dat nooit gepubliceerd zal worden, nagelezen. Het gaat over stukjes die al eens verschenen zijn in Oostland (toen ik nog volop dacht dat ik dat boek over taal eens zou laten uitgeven, en dus een beetje bedoeld als aandachttrekker).

Vermits ze al eens gepubliceerd zijn, krijgen jullie die ook als eerste stukjes voorgeschoteld. In een volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten