dinsdag 19 juni 2012

Gratis warm water op de camping! :-)

18 juni 2012

Terwijl we bij onze tent zaten te genieten van een fles wijn kregen we weer even bezoek van onze Nederlandse “buur” uit Caceres (die me doet denken aan Boro). Ondanks zijn hoge leeftijd ook een nachtraaf blijkbaar! :-)

Hij bracht ons een kaartje van die nieuwe camping bij Salamanca, die hij heel treffelijk vond, en vertelde over mogelijkheden om goedkoper te kamperen.

Die moeten we toch eens onderzoeken (als dit niet onze laatste kampeerreis is geworden), want nu betalen we toch echt te veel in Spanje (behalve in Alcàntara, en ik heb nog steeds niet begrepen waarom dat was: ook vorig jaar betaalden we er minder dan voorzien volgens het tarief).

Ik heb het al gezegd, denk ik, dit is een van de duurste campings die we kennen (ik meen me wel te herinneren dat we er ooit een hebben gehad van meer dan 30 euro per nacht; in Aranjuez?): 25,50 euro per nacht hier. Maar – en dat wordt echt als pluspunt aangekondigd! :-) - het warme water is hier gratis!!! Alsof dat (meestal, maar niet altijd, aanwezige) warme water op andere campings apart werd aangerekend! :-)

Maar ik ga niet zeuren: de camping is echt goed en ook het sanitair (dat pas vernieuwd is).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten