dinsdag 26 juni 2012

Over de camping van Souillac

De eerste keer dat we op deze camping waren, maakte hij nog maar pas deel uit van de Flowercampings. Hij was toen nog vrij ouderwets, een beetje à la Huesca (hoewel het daar nog erger is wat het sanitair betreft). Maar, integendeel tot in Huesca was hier toen nog geen Wi-Fi.

Nu zijn het sanitair en de was- en afwasafdeling heel fel gemoderniseerd. Alleen hebben ze volgens mij iets serieus vergeten: in de douches geen enkele haak of afgezonderde plek om je spullen neer te leggen of op te hangen. Je kunt er nog net een handdoek over de deur gooien en zorgen dat die grotendeels aan de buitenkant hangt. Al de rest dat je meeneemt naar de douche wordt nat. Geen probleem met temperaturen zoals vandaag, maar het kan hier soms ook  frisser zijn!

Nu zijn er ook bungalows te huur, en dat moet ik onthouden! Als we niet meer met de tent kunnen reizen, zouden die bungalows op campings toch, bij nader inzien, een oplossing bieden. Ik heb op veel plaatsen (en ook hier) opgemerkt dat er nog veel vrij waren. Vooraf reserveren (dat vormt voor mij het grootste probleem omdat ik op reis niet graag lang op voorhand beslis waar ik naartoe ga) blijkt  dus niet altijd en overal nodig!

En nu is er hier Wi-Fi, tot bij alle tenten en caravans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten