maandag 29 oktober 2012

Te veel regen voor een wandeling vandaag maar we dachten al wel aan Sinterklaas

Te veel regen vandaag voor een wandeling. Nu, ik had ook heel veel werk: deze ochtend zijn bovenop de vertaling waar ik vorige week al aan bezig was (en die ik deze middag heb geleverd) nog vijf extra A4-bladzijden binnengekomen.

Roger zorgde voor een verrassing: hij heeft de hele bovenverdieping een stofzuigbeurt gegeven! Heel fel bedankt, “Liefke”!

Omdat ik dat al niet meer moest doen, konden we deze avond even naar de Ikea in Hognoul: ik wilde immers zaken “bestellen bij Sinterklaas”. En dat betekent dat we uiteindelijk toch een beetje gestapt hebben! Glimlach Zoals het meestal gebeurt in die winkel hebben we iets meer gekocht dan wat we van plan waren. Het werd niet alleen het beoogde kookvuurtje voor Elena, maar ook (uiteraard) enkele toebehoren én al 1 cadeau voor het kerstfeest.

Nee hoor, ik verklap hier niet te veel: tegen dat Elena deze blog kan lezen, heeft ze haar kookvuurtje al lang geleden gekregen, en haar ouders weten dat ik dat wilde kopen. Toen ik die “minicuisine” de eerste keer zag, herinnerde ik me dat ik als kind al van zoiets droomde. En toen Elena begon “soep” te maken van haar eten, en zeker toen we eens bij Ikea waren en Elena belangstelling toonde voor dat meubeltje, bedacht ik dat zoiets zeker geschikt zou zijn voor haar. Uiteraard ga ik ook voort op mijn eigen voorkeur (koken is echt het enige wat ik graag doe in het huishouden), maar doet niet iedereen dat min of meer als hij een geschenk voor iemand koopt?

Na ons avondeten heb ik, voor ik nog even verder werkte aan de vertaling, in de relax zitten lezen in het boek van Evrard Raskin over Gerard Romsée, dat Roger een poosje geleden besteld had en dat eergisteren is aangekomen (jawel, op een zaterdag, maar niet via  Bpost). Heel interessant boek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten