donderdag 14 februari 2013

Familie en vrienden

Na al dat werk van vandaag (mijn respect voor huisvrouwen en poetsvrouwen: het is niet omdat ik dat soort werk niet graag doe dat ik niet besef hoe zwaar het is, echt integendeel!) heb ik toch ook een beetje contact gezocht met mijn familie. Met mijn moeder gebeld: zij wil volgende week graag eindelijk baby Matthias ontmoeten en ik had voor haar opgezocht welke trein ze kon nemen.

Ook gemaild naar onze jongens, naar Hendrik over een aflevering van Star Trek waar ik had naar gekeken en met Zeger over zijn leven in het algemeen. Behalve dat de teen van Hendrik hem nog altijd parten speelt, lijken ze het allebei goed te maken.

Gebeld met onze dochter, want ik wilde weten of Elena echt ziek was geworden. Nee hoor, ze was koekjes aan het bakken met haar mama! Ik kreeg onze grote meid even aan de lijn en ze vertelde me dat de koekjes net klaar waren. Ik vroeg haar hoe het ging met haar broertje (ik wist van haar mama dat die weer eens sliep) en of ze hem ook een slaapkop vond, en Elena begon heel hard te lachen!

Ze had dan wel geholpen koekjes te maken, maar in feite lustte ze die niet echt nadat ze klaar waren. Elena lijkt absoluut geen zoetekauw!

Bij mijn moeder Nany sneeuwde het net als hier, bij onze dochter niet. Ik hoop dat het weer morgen beter zal meevallen (heel veel ongelukken deze ochtend op de weg) zodat onze vrienden hun bezoek niet hoeven af te zeggen!

Want, hoewel ik gisteren las dat het vrijdag droog en iets minder koud zou zijn, werd dat vandaag tegengesproken door het nieuwsbericht dat ik op de radio hoorde terwijl ik schoonmaakte.

O ja, en het zou nu toch iets beter gaan met het KVLS-lid dat vocht voor zijn leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten