dinsdag 12 februari 2013

Huishouden en KVLS

Vandaag was dus de salon aan de beurt. Gelukkig kreeg ik geen enkele vertaling binnen zodat ik er voldoende tijd zou kunnen aan besteden. Omdat onze “bibliotheek” nog steeds niet in orde is (en daarvoor zullen we pas kunnen zorgen na de gevelwerken die maar blijven uitgesteld worden, vermoedelijk omwille van het weer) staan er in die salon onder andere stapels dozen vol met boeken, die zelfs uitpuilen op een tafel en op de vroegere naaimachine van mijn marraine aan het raam. Het stofzuigen vergde dus wel enige acrobatische toeren! En dat voelde mijn rug na een uurtje wel heel fel. Gelukkig merkte Roger het en nam hij de stofzuiger van mij over. Wat is hij soms toch een schat!

Ik moest daarna nog alleen de vloer opnemen en dat maakte voor mij een heel groot verschil: deze avond heb ik helemaal geen rugpijn meer en ik voel me klaar om morgen de volgende kamer onder handen te nemen.

Deze avond was het om 19 uur redactieraad voor Oostland in De Ploeg in Diepenbeek en aansluitend hielden we onze maandelijkse KVLS-bestuursvergadering. Op de redactieraad ontmoette ik eindelijk nog eens Willy Nelissen die zo’n twee jaar geleden uit het bestuur is gestapt. Op de bestuursvergadering waren vrij veel mensen niet aanwezig: de griep hé!

Jeannette trakteerde: ze verjaart binnenkort. En uiteraard werd er ook gesproken over het overlijden van Thierry Deleu. Ook voor Oostland zullen we hem missen: ik denk dat in elk nummer van de twee laatste jaren een stukje van hem werd opgenomen (en in het nummer dat binnenkort verschijnt zijn het er zeker 3).

We hebben op deze weer heel koude dag dus weer niet gewandeld maar ik vermoed dat Roger voldoende beweging heeft gekregen met zijn deel van het huishouden! Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten