dinsdag 19 februari 2013

Borgworm

Ik drong vandaag aan: het was koud maar droog en zonnig en ik kon me een dik uur vrijmaken. En ik wilde een beetje meer beweging voor Roger. We reden dus naar Borgworm, over de taalgrens (Waremme in het Frans) waar we een klein uurtje rondstapten. Sympathiek, levendig stadje en op dat uur heel veel (vaak heel jonge) scholieren op straat: de school was pas uit. Ik bedacht dat als hun ouders allebei uit werken zijn, ze in een leeg huis terechtkomen. Is dat wel zo gezond? Eigenlijk, hoe vervelend ik het soms vond, ben ik blij dat ik kon thuisblijven zolang onze kinderen klein waren, en dat ik later, toen ik weer ging werken, samen met hen naar huis kon gaan!

Deze avond nog even tijd gemaakt voor een aflevering van Star Trek, maar geen tijd om mails te beantwoorden… want nu gaan Roger en ik een glaasje drinken op de gezondheid van mijn oom “Nononc” die vandaag 74 jaar wordt! Proficiat, Nononc!

2 opmerkingen:

  1. Fijn om "op mijn gezondheid" gedronken te hebben! Jullie zijn wellicht wel de enigen die " de daad bij het woord " gevoegd hebben en 't kan maar deugd gedaan hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was beloofd hé (je hebt ons kaartje toch ontvangen?) en... het was inderdaad een goede gelegenheid om onszelf ook deugd te doen! Nog een dikke proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen