woensdag 24 april 2013

Carwash

Nadat we vandaag (met de bus, en dus ook een flinke wandeling maakten heen en terug van de bushalte naar onze bestemming) naar de oogarts in Tongeren waren gegaan, wilde Roger onder andere de auto schoonmaken. Ik schrijf “onder andere”, want hij mag inderdaad opnieuw rijden, en ik voel dat ik dus vaarwel moet zeggen aan dat zalige, rustige leven van de laatste weken: we zijn ook weer gaan kijken naar aluminium venstertabletten,  hebben een paar boodschappen gedaan bij Colruyt, daarna moest ik voor een vertaling zorgen en uiteraard koken enzovoort.

Maar ik wilde het hebben over dat schoonmaken van de auto. Voor de eerste keer in ons leven gingen we naar een carwash. Dat vond ik een surrealistische belevenis. Eerst het gevoel van een diluviale regen, daarna reminiscenties aan het “spooktreintje” op de kermis: enorme slangen en andere monsters die over de auto kropen! Glimlach

Ondertussen staan de kerselaars eindelijk in bloei en zag Roger onderweg (ik heb het niet opgemerkt) dat de perelaars zich ook beginnen te tooien met bloesems.

Gisteren avond laat,  na de bestuursvergadering van de KVLS, nog even onze dochter aan telefoon gehad. Ze vertelde me dat Matthias nog wakker was en legde haar telefoon vlak naast hem. Ik hoorde hem kraaien en lachen in zijn box! Ik kijk er echt naar uit hem en zijn grote zus weer te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten