maandag 22 september 2014

Hoepertingen (en ook over de KVLS)

Vandaag, na het opruimen en ondanks de vrij felle en koele wind, een wandeling in Hoepertingen waar enkele mooie gebouwen staan.

Hoepertingen, Vedastusstraat: pastorie

Hoepertingen, Daalhofstraat: villa Daelhof

Hoepertingen, Daalhofstraat: villa Daelhof

P9221141

P9221142 Foto’s Roger

Het formulier voor de belastingaangifte van de KVLS is aangekomen (net als dat voor de aangifte voor Heemkunde Groot Heers, voor Roger bestemd). We hebben geen tijd gevonden om die papieren al in te vullen. Maar zelfs als ik de tijd had gehad, ik zou het werk uitgesteld hebben, denk ik: alleen het bekijken van het formulier maakt me zenuwachtig.

Geldzaken en ik!!! Ik heb al jaren geleden mijn ontslag ingediend als penningmeester van de KVLS maar niemand uit het bestuur wil de job overnemen en het valt me op dat men niet zoekt naar een nieuw bestuurslid dat me wil vervangen (ik schrijf bewust niet “kan vervangen”, want ik heb gezorgd dat zelfs een kind dat kan).  Terwijl ik daarstraks voor de zoveelste keer met afkeer keek naar de wachtende enveloppe vroeg ik me af of ik misschien gewoon mijn ontslag als bestuurslid moet geven opdat er actief naar iemand anders zou gezocht worden.

2 opmerkingen:

  1. inderdaad zolang jij geen ontslag geef moeten ze niemand anders zoeken b

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn ontslag als "boekhouder" heb ik wel al drie jaar geleden gegeven. Niet voor mijn andere functies (corrector, eindredacteur, redactielid, archivaris, zetter,...).
      Mijn redenering was dus: als ik ontslag neem als bestuurslid (dus in principe voor al die andere functies ook), zullen ze wel bijdraaien, want dan moeten ze zoveel meer andere bestuursleden zoeken (niemand zal al die andere functies in zijn eentje willen overnemen).

      Verwijderen